Често задавани въпроси (FAQ)

?
Защо да изберете онлайн-магазин IZZI-GIFTS.COM?
 • IZZI-GIFTS.COM е магазин за персонализирани подаръци с ловни мотиви, както и за подаръци с ловна тематика.

 • IZZI-GIFTS.COM е магазин за подаръци с дизайнерски решения и персонализирани послания.
   
 • IZZI-GIFTS.COM е магазин, в който се влагат постоянно средства във висококачествени материали и машини, произведени в САЩ и от лидерите в бранша. Част от топ-брандовете, с които работим: STAHL, SISER, RICOH, SAWGRASS, PROMO STARS.

 • IZZI-GIFTS.COM не пре-продава. Проектираме и произвеждаме сами нашите продукти, с търпение и любов, защото добрата и качествена изработка за нас е приоритет, без компромиси.

 • IZZI-GIFTS.COM винаги подава ръка на  всички, които имат затруднения в избора на подарък. Изпълняваме Вашите индивидуални желания и поръчки във възможно най-кратките срокове!
   
 • Ние ценим Вашето свободно време - точно толкова, колкото то е ценно и за Вас! По тази причина сме подредили продуктите в удобна за навигация платформа, с възможност за бърз преглед и лесно пазаруване.
?
Как да познаем качествената тениска? IZZI-GIFTS работи основно с Promostars, както и с Russel, Roly, Stanley&Stella и Adler.
 • Теглото е водеща характеристика на тениската, но не и най-важната. Теглото се представя в грамове на единица площ. Обикновено то е грам на 1 м2. Но някои от производителите на текстил предоставят в грамове на метър, което реално е 1.5 м2.

 • Следващата важна характеристика е начинът на ушиване на ръкава. Заоблено ушитите ръкави осигуряват по-добро закпрепване и стоят много по-добре на тялото. Важна част е и шевът около врата. В IZZI-GIFTS ползваме тениските на Promostars, които са с двоен шев. Той е по-издържлив и предотвратява нагъване на раменете. Също така е много важна и плътността на бода. Колкото е по-плътен шевът, толкова по-голяма трайност има. Има огромна разлика в ушиването на бието. Най-добър начин за поддържане на формата на бието на тениската е да се направи деколтето като един елемент. На текстилния пазар се предлагат много тениски, чиито биета са изработени от два компонента. Това е неудобно за носене и изглежда грозно. Не на последно по важност е и съставаът на ластика. Всички тениски с марка Promostars, които IZZI-GIFTS ползва, са с еластични нишки. Това се постига с добавяне на Licra в кантовете.

 • Укрепващата лента има специално значение за изграждането на тениската. Тя стабилизира формата на тениската и предпазва от увреждания, които могат да възникнат при употреба. Лента от рамо до рамо специално се препоръчва при използването на тениската за работни цели.

 • Прежди или конци? Това е друг въпрос, който оказва влияние върху цената и качеството. Някои от производителите шият тениските с прежда. В този случай бодът е хлабав и може лесно да бъде повреден. За нашите тениски са използвани конци при ушиването, което води до по-здрав, по-плътен и по-траен краен продукт.

 • Съставът на плата. Повечето тениски са изработени от памук. Видът на памука не е без значение. Има два вида памучна прежда: ring-spun (гладка, пречистена, по-добре загладена) и open-end (груба, изработена на по-къси парчета). Разликата може да се види много ясно - open end излъчва прах и дребни частици по време на третиране за печат и по време на самия печат. IZZI-GIFTS работи само с ring-spun вид памук.

 • Наситеният и дълготраен цвят е основна и значителна характеристика на тениската. За придобиване на този ефект са необходими специално оцветяващи съставки, които влизат в реакция с тъканта. Такова решение прави цветът на тениската дълготраен и плътен. Основният бял цвят може да варира в широки граници между различните производители. Разликата между снежно-бяло, което IZZI-GIFTS предлага чрез Promostars, и бяло от други производители, което изглежда сиво или бежово, е огромна.

 • Последният процес, който е важен, за да се подобри качеството на тениската, е ензимното пране. Тази фаза на производството почиства тениската от всички примеси и прави дрехата мека и гладка. Производството на тениските с марка PROMOSTARS е завършено с ензимно пране.

 • Размерът има значение! Тениските с марка Promostars се отличават от приетие размери в България. Това се получава, защото производителят на пести и не подрязва 1-2 см от всяка тениска от двете ѝ страни, в желание да спести годшино материал за още 200 000 - 300 000 тениски. Promostars шие по коректните дължини и ширини, приети в Европейския съюз, затова когато избирате вашия размер, моля да погледнете ръстовата таблица към продукта. Много често се прави машинална поръчка. Ако носите размер М, на вас ще "заспи" нашият S размер. Същото важи и за големите номера - 2XL ще е удобен за носене на човек, който носи 3XL! Стандартът на Promostars и IZZI-GIFTS всъщност е нормалния за мерките на дрехите в EС.

 • В онлайн магазин WWW.IZZI-GIFTS.COM предлагаме различни модели тениски от различни производители. Всяка тениска е указана чие производство е, като за ваше улеснение сме включили и филтър за търсене по марка.
?
За какво плащам и какво ще получа?
 • IZZI-GIFTS.COM е оборудван с най-модерната и актуална техника и консумативи, произведени от световните лидери в областта на трансферния и сублимационен печат и термо-трансферните фолиа.

 • Ние не работим в тъмни мазета или прашни помещения, набързо пригодени за печалбарство, с китайски мастила и консумативи, кой знае от къде и по какъв начин докарани и с какъв срок на годност. Ние работим единствено с оригинална техника и консумативи и мастила за тях, специално проектирани за печат върху текстил и полиестер, произведени са в САЩ и са внесени в България от официални и оторизирани дистрибутори.

 • IZZI-GIFTS.COM държи на коректността, за да бъдат клиентите ни удовлетворени за цената, която плащат. Не рискувайте и не "инвестирайте" вашите средства в продукти с недоказано качество и произход! Не случайно е произлязла поговорката "Евтиното винаги излиза скъпо"! Материалите, с които работим, са с доказан произход и с множество награди от световноизвестни изложения! Това ви гарантира спокойствието, че няма да бъдете подведени и всеки път резултатите ще са едни и същи - без изненади, без притеснения защо цветовете са такива или онакива.
?
Не намирам подходящ подарък за повода, който наближава. Мога ли да си поръчам продукт по моя идея и как става това?
 • Не намирате подходящ подарък в нашия магазин, но имате идея или готов файл? Свържете се с нас чрез телефон 0899 34-55-55, или ни пишете на e-mail: sales@izzi-gifts.com, като не забравяйте да оставите телефон за обратна връзка. Ние ще се свържем с Вас! След необходимите уточнения за срокове и начин за изработка, IZZI-GIFTS ще се свърши останалата работа.

 • Нямате концепция или свободно време, или сте "тотално блокирали" от цялото търчане около повода, който наближава? Нашите специалисти ще Ви помогнат да се ориентирате и да изберете най-сполучливия вариант за Вас. Ще предложим няколко идеи, които да Ви дадат насока, и заедно ще намерим решение за изработването на крайния продукт. IZZI-GIFTS е работилница с щураци, преливащи от идеи и смели решения. Ние нямаме лимит. Лимитът е само във въображението. 
 • IZZI-GIFTS приема и индивидуални поръчки за подаръци за различни поводи като рождени дни, сватби, партита, годишнини, чествания, кръщенета, празнични поводи или юбилеи.

 • IZZI-GIFTS предлага на клиентите си и огромен набор от рекламни и печатни услуги: уеб и графичен дизайн, предпечат, широкоформатен дигитален солвентен и/или еко-солвентен печат (до 5 метра), дигитален плосък печат с UV мастила с убийствено фотографско качество (размери до 3х2 метра)*, печат върху канава, PVC фолио и плоскости, перфо-фолио, автомобилно фолио (cast), PET, винили за външна и вътрешна реклама, светещи реклами и табели, стикери, етикети, каталози, цялостна фирмена визия (визитки, пликове, бланки, папки).
  * (крайното качество се определя от качеството на подадените материали)
?
Какви начини на плащане приемате?
 • Считано от 25.01.2020г.  магазинът (IZZI-GIFTS.COM) ще приема само плащания по банка и наложен платеж (ППП) посредством куриера, който ви обслужва.

 

?
Лични данни и какво се случва с тях, след като се регистрирам
 • Ние не събираме личните Ви данни, за да злоупотребяваме с тях.

 • Вашите данни и имейли НИКОГА И ПО НИКАКЪВ ПОВОД няма да бъдат предоставени от нас на трети лица.

 • Вашите данни се ползват от нас единствено за контакт и доставка до вас на поръчаните продукти.
?
Имам рекламна агенция. Как мога да работя с вас?
 • IZZI-GIFTS.COM е преди всичко онлайн-магазин. Но ние не отказваме на съмишленици, които искат високо качество за своите продукти. Ако смятате, че можем да Ви бъдем полезни и искате да работим заедно, моля направете Вашето запитване на e-mail: sales@izzi-gifts.com.
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас