Халба за бира

  • Марка: IZZI-GIFTS
  • Солидна стъклена халба с "frost" ефект
  • Цветно, атрактивно дъно с преливащ цвят
  • Вместимост 470 ml
  • Възможност за персонализация и картинка по избор. От падащото меню изберете "Картинка и текст по избор" и от меню "Персонализация" изберете "Индивидуален дизайн".
  • Ако желаете друга конфигурация (цвят + изображение), моля да го упоменете в поръчката в полето "Забележка".

 

Под прожекторите попада и невероятната халба за бира с матово покритие, с "frost" (замръзнал) ефект, с вместимост 470 ml и поне два пръста пяна отгоре. Върху нея можем да опечатаме всякакво изображение, с което да впечатлите Ваш приятел или близък. Този продукт е единствен по рода си на българския пазар.
 
 

Персонализираните подаръци са най-впечатляващите и ценени. Всеки детайл е от особена важност - от проекта до крайния продукт, всичко е подчинено на една-единствена цел: получателят да се почувства най-специалният на света.

 

Върху тази чаша може да се отпечата снимка или колаж, лого или каквото Ви сърце поиска - вие само я пожелайте, останалото ще свършим ние.

 

Продуктът не е подходящ за съдомиялни машини, макар че сме го тествали и издържа на химическа атака. Затова Ви препоръчваме ръчното му  измиване, за да запазите цветовете, отпечатани на стъклото, за много по-дълго време. Таблетките за миялни машини са силно абразивни и увреждат повърхността на домакинските съдове с течение на времето.

 

Цената е крайна и включва: стъклена халба с вместимост 470 ml, изработване, пакетиране в транспортна кутия или фолио.

27,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 27,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!