Стъклена чаша с ловен мотив

25,00 лв.
  • Марка: IZZI-GIFTS
Базова цена: 25,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

- Солидна стъклена чаша за сокчета, вода или безалкохолно

- Възможност за персонализация

- Вместимост 500 ml

Koгато човек е жаден, може да погълне цяло море. Представете си море от кока-кола, или фреш от мандарини, или гигантско смути за тонус през деня! За първи път на българския пазар - чаша с възможност за персонализация, с вместимост 500 ml - това е едно малко море! Може да отпечатаме каквото пожелаете върху нея, така че развихрете Вашата фантазия! С повод или без повод, тази чаша е един прекрасен подарък за всички, които обичат нестандартното!
 
Предлагаме я в три варианта: за 1 брой, за 2 чаши. или пълен домакински комплект от 6 чаши. Ако желаете по-голямо количество, се обадете за изгодна оферта.

Персонализираните подаръци са най-впечатляващите и ценени. Всеки детайл е от особена важност - от проекта до крайния продукт, всичко е подчинено на една-единствена цел: получателят да се почувства най-специалният на света.

Върху тази чаша може да се отпечата снимка или колаж, лого или каквото Ви сърце поиска - вие само я пожелайте, останалото ще свършим ние.

Продуктът е подходящ за съдомиялни машини, но Ви преопръчваме ръчно измиване, за да запазите ярките цветове, отпечатани на стъклото, за много по-дълго време. Таблетките за миялни машини са силно абразивни и увреждат повърхността на домакинските съдове с течение на времето.

Цената е крайна и включва: стъклена чаша с вместимост 500 ml, дизайн на изображение, изработване, пакетиране в транспортна кутия или фолио.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!