Метален термос с ловни мотиви

  • Mеталeн термос с ловни мотиви
  • Вместимост 0,500 ml 
  • Индивидуална бяла опаковка
  • Различни ловни мотиви: фазан, глиган, елен, дребен лов
38,00 лв.