Халба за бира

  • Марка: IZZI-GIFTS

- Солидна стъклена халба с "frost" ефект

- Възможност за персонализация

- Вместимост 473 ml

Под прожекторите попада и невероятната халба за бира с матово покритие, с "frost" (замръзнал) ефект, с вместимост 473 ml и поне два пръста пяна отгоре. Върху нея можем да опечатаме всякакво изображение, с което да впечатлите Ваш приятел или близък. Този продукт е единствен по рода си на българския пазар.
 
Цената е за една халба, но ние я предлагаме я в няколко конфигурации: една , две халби, четири или комплект от 6 бр.
 
 

Персонализираните подаръци са най-впечатляващите и ценени. Всеки детайл е от особена важност - от проекта до крайния продукт, всичко е подчинено на една-единствена цел: получателят да се почувства най-специалният на света.

 

Върху тази чаша може да се отпечата снимка или колаж, лого или каквото Ви сърце поиска - вие само я пожелайте, останалото ще свършим ние.

Продуктът не е подходящ за съдомиялни машини, макар че сме го тествали и издържа на химическа атака. Затова Ви препоръчваме ръчното му  измиване, за да запазите цветовете, отпечатани на стъклото, за много по-дълго време. Таблетките за миялни машини са силно абразивни и увреждат повърхността на домакинските съдове с течение на времето.

Цената е крайна и включва: стъклена халба с вместимост 473 ml, изработване, пакетиране в транспортна кутия или фолио.

25,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 25,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!